• natural food preservatives natamycin
  • natural food preservatives natamycin
  • natural food preservatives natamycin

Kategori Popular

  • Additives Food

    Additives Food
  • Cosmetics Úa

    Cosmetics Úa
  • Raw Materials Agricultural

    Raw Materials Agricultural
  • 20170824090813192

Napa Pilih kita

  • Shandong Freda Pharmaceutical Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 1993. Sawisé luwih saka 20 taun pembangunan, iku wis thukul dadi grup industri gedhe Beauty & Health karo loro bagean, 45 tambahan lan loro Gambling.
    Shandong Freda Bioteknologi Co., Ltd. dadi anak perusahaan saka Shandong Freda Pharmaceutical Co., Ltd. Perusahaan berkolaborasi karo Shandong Pharmaceutical Academy, kang serves minangka platform D R sawijining &. Iku wis darmabakti kanggo R & D, Pabrik lan dodolan natamycin, nisin, pullulan lan γ-PGA. Iku wis ditetepake industri basa modern lan maju ing Linyi, Langkawi Shandong, manggoni 150,000m 2. Marisi tradisional Manajemen ketat saka Freda Group, lingkungan Manufaktur saka fasilitas iki dibangun ing standar GMP. Perusahaan wis liwati ISO9001, sistem manajemen kualitas ISO22000, lan certified dening US FDA, Halal, kosher, etc ...

  • 2q
  • 1q
  • 5q
  • 4q
  • 6q
  • 3q
WhatsApp Online Chat !