• natural food preservatives natamycin
  • natural food preservatives natamycin
  • natural food preservatives natamycin

Categories populér

  • Aditif dahareun

    Aditif dahareun
  • kosmétik Bahan

    kosmétik Bahan
  • Bahan atah tatanén

    Bahan atah tatanén
  • 20170824090813192

Naha Pilih Us

  • Shandong Freda Pharmaceutical Grup Co., Ltd. didirikan dina 1993. Saatos leuwih ti 20 taun ngembangkeun, éta geus dipelak kana grup industri badag Beauty & Kaséhatan dua bagean, 45 subsidiaries na dua institutes panalungtikan.
    Shandong Freda Biotéhnologi Co., Ltd. mangrupakeun cabangna Shandong Freda Pharmaceutical Grup Co., Ltd. Pausahaan collaborates kalawan Shandong Pharmaceutical Akademi, anu boga fungsi minangka platform D Sunda na &. Hal ieu dedicated ka R & D, pabrik jeung jualan natamycin, nisin, pullulan na γ-PGA. Eta geus ngadegkeun hiji basa industri modern jeung canggih di Linyi, Propinsi Shandong, occupying 150,000m 2. Diwariskeun ka tradisional manajemén ketat ti Freda Grup, lingkungan manufaktur sahiji fasilitas ieu diwangun dina standar GMP. Pausahaan kaliwat ISO9001, sistem manajemen kualitas ISO22000, sarta geus Certified ku AS FDA, Halal, halal, jsb ...

  • 2q
  • 1q
  • 5q
  • 4q
  • 6q
  • 3q
WhatsApp Online Chat !